در هفته سی و نهم بارداری چه اتفاقاتی رخ می دهد؟
وضعیت مادر و جنین در هفته سی و نهم بارداری و نکات مهم درباره هفته سی و نهم بارداری را می توانید دراین مقاله بیابید
طول جنین به 50 تا 2/51 سانتیمتر و وزنش به 3420 تا 3462 گرم رسیده است.
1- ممکن است در این هفته، فرزندتان به دنیا بیاید.
2- ممکن است تغییر رنگهایی بر روی پوست فرزندتان دیده شود و یا لکههای خشک و بثوراتی موجود باشد که کاملاً طبیعی هستند و پس از مدتی برطرف خواهند شد.
3- اگر در این هفته فرزندتان متولد شود ممکن است در نوزاد مذکر، کیسهٔ بیضه و در نوزاد مؤنث، لبهای واقع در ناحیهٔ خارجی مهبل، بزرگتر از معمول باشند که علت آن، وجود هورمونهای شما در سیستم بدن نوزاد است. همچنین ممکن است از سینههای فرزندتان (چه دختر باشد و چه پسر) مقداری شیر ترشح شود که کاملاً طبیعی است و طی چند روز پس از تولد قطع خواهد شد.
4- پس از تولد، نوزاد را روی شکم مادر قرار میدهند و بند ناف را قطع میکنند. سپس یک سری آزمایشهای غربالگری سریع، مانند امتیاز آپگار(Apgar score) به منظور بررسی پاسخ دهی نوزاد و علایم حیاتی او و نیز اندازهگیری وزن و قد انجام میشوند.
5- چنان چه حاملگی مادر، پر خطر بوده است و یا قرار است سزارین انجام شود، متخصص نوزادان باید در هنگام به دنیا آمدن نوزاد حضور داشته باشد تا بلافاصله پس از زایمان به مراقبت از نوزاد بپردازد.
در هفتهٔ 40 بسیاری از زنان باردار دچار اسهال میشوند.
اگر تاکنون زایمان نکردهاید، روز به روز به این اتفاق مهم نزدیکتر میشوید. انقباضهای براکستون هیکس (! هفته 25؛ مادر) اکنون شدیدتر و دفعات تکرار آنها بیشتر شده است. این انقباضها، شما را برای زایمان آماده میکنند. اکنون زمان آن است که روشهای تنفس را که در کلاسهای آمادگی زایمان آموختهاید تمرین کنید.
در صورت پاره شدن کیسه آب و پیشرفت انقباضها به پزشک یا ماما اطلاع دهید.
ممکن است مخلوطی از عواطف مختلف، شامل هیجانزدگی، عصبی شدن و اضطراب را احساس نمایید. در صورت نگران بودن دربارهٔ این احساسها با پزشک یا ماما مشورت کنید.
پزشکان معتقدند که نزدیکی، میتواند موجب تحریک انقباضهای رحمی و شروع دردهای زایمانی (در هفتههای آخر بارداری) شود که علت آن، وجود پروستاگلاندینها در مایع منی است که باعث تحریک مزبور میشود. به نظر میرسد تحریک نوک پستان مادر نیز با کمک اکسی توسین میتواند باعث تحریک انقباضهای رحمی و شروع دردهای زایمانی شود. ولی از آنجا که ممکن است تحریک مزبور بیش از حد باشد و رحم مادر نتواند در بین انقباضها به اندازهٔ کافی استراحت کند و در نتیجه، ضربان قلب جنین کاهش یابد و اکسیژن کمتری به بدن جنین برسد، تحریک نوک پستان برای شروع دردهای زایمانی توصیه نمیشود.
تحقیقات نشان داده است که شیر دادن مادر به نوزاد، به 430 تا 570 کالری اضافه در روز نیاز دارد. بدن شما مقداری از این انرژی را از چربیهای ذخیره شده در دوران بارداری به دست میآورد ولی بقیه باید از راه تغذیه منظم و خوردن غذاهای میان وعده تأمین شود. از انواعی از غذاها، شامل سبزیجات، مغزها، میوه، ماهی، مرغ، غلات کامل، شیر و لبنیات کم چرب استفاده کنید. خودن مایعات فراوان سبزیجات دارای برگ سبز هم به تولید شیر کمک میکند.
خوردن بعضی مواد به وسیله مادری که به فرزند خود شیر میدهد. میتواند موجب ناراحتی و ایجاد دردهای قولنجی (کولیک) در بعضی از نوزادان شود. ازجمله این غذاها میتوان کلم، بروکلی، شیرگاو، گلکلم، پیاز، سیر، غذاهای پر ادویه، مرکبات، انگور و شکلات را نام برد.
چنانچه بعد از زایمان دچار علایم افسردگی (مانند بیخوابی، وجود افکار آسیب زدن به نوزاد، گریه کردن در تمام روز برای مدت چند روز یا حملات پانیک) بودید به پزشک مراجعه نمایید.
فقط 5% از زنان در تاریخ مورد انتظار زایمان میکنند و بسیاری از زنانی که اولین حاملگی خود را سپری میکنند حداکثر تا 2 هفته پس از این تاریخ زایمان خواهند کرد.
برای آنکه پس از زایمان زودتر به وضعیت عادی برگردید، بیشتر استراحت کنید، تعداد ملاقات کنندگان را کاهش دهید، از رژیم غذایی مناسب استفاده کنید، مقدار زیادی مایعات بنوشید و از مصرف کافئین، الکل و نوشیدنیهای دارای قند پرهیز نمایید. همچنین به صحبت کردن و ملاقات با دوستان و بستگان خود بپردازید.
بهترین راه برای لاغر شدن بعد از زایمان، انجام نوعی از ورزش آیروبیک است که ضربان قلب را بالا ببرد. (ورزشهایی مثل پیادهروی تند، شنا، دویدن یا دوچرخهسواری). ولی حداقل شش هفته و ترجیحاً چند ماه پیش از این که به طور فعال در صدد کاهش وزن برآیید، صبر کنید و به دنبال کاهش وزنی بیشتر از 500 گرم در هفته نباشید، مخصوصاً اگر به کودک خود شیر میدهید. آغاز یک رژیم لاغری زودتر از موعد پس از زایمان میتواند بر حالت روحی و سطح انرژی شما و همچنین روی میزان تولید شیر تأثیر بگذارد. اگر صبور باشید و به بدن خود زمان کافی بدهید تا کارش را انجام دهد، از میزان کاهش وزنی که به صورت طبیعی روی خواهد داد متعجب میشوید.
پس از زایمان در صورت وجود خونریزی مهبلی غیرطبیعی؛ علایم عفونت (تب، درد پایین شکم، وجود ترشح مهبلی بدبو)؛ اشکال در ادرار کردن؛ احساس درد در هنگام ادرار کردن؛ کدر یا خونی بودن ادرار؛ قرمزی، حساس بودن، وجود ترشح یا تورم در اطراف زخم (مانند زخم محل برش سزارین یا اپیزیوتومی)؛ دردناک و سفت یا قرمز شدن ناحیهای از یک پستان همراه با تب و لرز و درد عضلانی و خستگی یا احتمالاً سر درد (که علایم التهاب یا عفونی پستان هستند) به پزشک مراجعه کنید.
چنان چه در این هفته زایمان کردهاید در اولین زمان ممکن است برای استحکام روابط زناشویی با همسرتان بکوشید. لحظاتی را در کنار همسر خود بنشینید و با او صحبت کنید. دقایقی را با همسر خود به پیادهروی بروید یا فیلم تماشا کنید. هنگامی که احساس میکنید مناسب است و پزشک نیز منعی قایل نشده میتوانید رابطهٔ جنسی را از سر بگیرید. برخلاف تصور برخی، شیردهی روش مناسبی برای جلوگیری از باردارینیست. درباره شیوههای مناسب کنترل حاملگی از پزشک خود کمک بخواهید.
بسیاری از مادران، به مدت چند روز تا چند هفته پس از زایمان دچار احساس غمگینی میشوند که ناشی از تغییرات هورمونی بدن آنها است. همچنین استراحت ناشی از تغییرات اخیر زندگی و نیز کمبود خواب ممکن است بر مادرانی که به تازگی زایمان کردهاند تأثیر بگذارد. از نیاز خود به صحبت کردن، مراقبت شدن و داشتن زمان خصوصی آگاهی داشته باشید و برای آن برنامهریزی کنید. اگر به کمک همسر خود یا سایرین نیاز دارید از درخواست کمک کوتاهی نکنید.
سلام به تو ای نفس ، دوست دارم ای عسل
رسید دیگه ، هفته ی چهل
بیا به این دنیا ، جوجوی زبل
فدات بشم نی نی جون
قدو بالاتو قربون
عاشقتم عزیزم
داری میای به پیشم
احساس خوبی دارم
میخوام برات بخوانم .....
بیا ؛ وقت وصاله گل وا شده ؛ دوباره
مادر شدم ، خداجون شکرمیکنم ، فراوون
نه ماه ، دیگه ، تمامه خنده ، روی ، لبامه
خوش آمدی ، گل من نی نی خوشگل من
برای خرید محصول (طراحی فرزند دوران بارداری) بر روی لینک کلیک کنید
پیشنهاد ویژه فیلم آموزشی: مهارت نظم درکودکان
تناسباندام و آمادگی جسمانی در سه ماه اول بارداری در قرن نوزدهم بارداری به عنوان شرایطی حساس تلقی میشد که خانم باردار بایستی در یک اتاق روی یک صندلی راحتی حبس باشد.
در هفته پنجم بارداری چه اتفاقاتی رخ می دهد؟ وضعیت مادر و جنین در هفته پنجم بارداری و نکات مهم درباره هفته پنجم بارداری را می توانید دراین مقاله بیابید. ی
در هفته نوزدهم بارداری چه اتفاقاتی رخ می دهد؟ وضعیت مادر و جنین در هفته نوزدهم بارداری و نکات مهم درباره هفته نوزدهم بارداری را می توانید دراین مقاله بیابید.
در هفته سی و سوم بارداری چه اتفاقاتی رخ می دهد؟ وضعیت مادر و جنین در هفته سی و سوم بارداری و نکات مهم درباره هفته سی و سوم بارداری را می توانید دراین مقاله بیابید
در هفته بیست و ششم بارداری چه اتفاقاتی رخ می دهد؟ وضعیت مادر و جنین در هفته بیست و ششم بارداری و نکات مهم درباره هفته بیست و ششم بارداری را می توانید دراین مقاله بیابید.
در هفته بیست و هفتم بارداری چه اتفاقاتی رخ می دهد؟ وضعیت مادر و جنین در هفته بیست و هفتم بارداری و نکات مهم درباره هفته بیست و هفتم بارداری را می توانید دراین مقاله بیابید.
تمامی حقوق مادی و معنوی ویدئوهای آموزشی و محصولات متعلق به کودکان طلایی می باشد ، جهت حمایت از صاحب اثر هزینه ی محصولات را پرداخت نمایید ...
© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به "کودکان طلایی " می باشد.
طراحی سایت و سئو توسط گروه تخصصی وطن دیزاین